Geïnspireerd op Franse kasteelvloeren in Romaans Verband

Geïnspireerd op Franse kasteelvloeren in Romaans Verband

27 juni 2024

Op de vloer in deze woning ziet u de serie Castle van het Italiaanse merk Coem. Deze serie is geïnspireerd op eeuwenoude Franse kasteelvloeren, de Bourgondische dallen, vol geschiedenis en toch geschikt voor moderne interieurs. Een klassieke tegel door het geleefde karakter en de grove patronen. Een vol en toch ingetogen ontwerp in 3 neutrale tinten. Hier ziet u de kleur taupe.

Romaans verband Module: 40,8 x 61,4 cm, 40,8 x 40,8 cm, 20,3 x 40,8 cm, 20,3 x 20,3 cm, 0,95 cm dik. 

Op het toilet ziet u de hexagon tegels uit de serie Carpet van het Spaanse merk Aparici op de achterwand. Dit is een prachtige serie patchwork tegels met een bijzonder fraaie decoratieve uitstraling.


Reactie van onze klant:

De eerste foto met daarop de kastdeurtjes is wat qua kleur het meest bij de realiteit komt. De rest komt wat grijzer over.

Hele goede ervaringen met dit bedrijf. Vorig jaar een vloertegel voor onze benedenverdieping bestelt en tegels voor in de toiletruimte. We zijn in de showroom langs geweest om ons te oriënteren. Er is een ruime keuze en je wordt netjes bijgestaan door John. De prijzen zijn zeer netjes en ook de levering was geheel volgens afspraak.

We hebben uiteindelijk voor de Coem Castle tegel in de kleur taupe gekozen. We zijn zeer zeer blij met deze tegel. Ze zijn goed te leggen en kwalitatief goed. Het basis materiaal is niet te hard waardoor ze goed te bewerken zijn. De vloer neemt bijna geen vuil op waardoor hij makkelijk schoon te houden is. Ook kan de vloer tegen een stootje als hij goed in de lijm ligt. Kinderen lieten een pot pindakaas vallen, niks te zien aan de tegel, nog geen putje of barst.

Blijkbaar houdt het merk Coem ervan om de prijzen kunstmatig hoog te houden en verbieden ze winkeliers met eerlijke prijzen om foto's op hun website te plaatsen. Nou daar werken wij niet aan mee John. Hierbij mijn foto's die mag je gerust gebruiken en mocht je er nog meer willen ontvangen dan hoor ik dat graag."